Achtergrond lasergame huren

Outdoor lasergame huren

Buiten lasergamen is een fantastische ervaring voor jong en oud. Ga lasergamen in het bos, in het park of gewoon in je eigen tuin en beleef een onvergetelijk avontuur. Zolang het droog weer is kun je spelen met onze set. Zowel bij daglicht als in het donker. Wij verhuren outdoor lasergame sets, maar bijvoorbeeld ook vesten, targets, camouflagenetten en obstakels om achter te schuilen. Begin direct met je set samenstellen en plaats een reservering.

Onze outdoor lasergame sets:

lasergame pistolen met vesten

Lasergame pistolen

Kleine laserpistolen, ook voor de allerkleinsten

4,50 euro per stuk
Lasergame geweren met vesten

Lasergame geweren

Lasergame geweren voor alle leeftijden

6 euro per stuk

Lasergamen in het bos

Lasergamen in het bos

Lasergamen in het bos is zeer populair, zeker onder kinderen. Het is een gratis locatie met veel ruimte en bomen, bunkers zijn dus al aanwezig. Daarnaast kun je het gemakkelijk combineren met camouflagenetten, schmink, rookmachines en discolampen. Bij een lasergame in het bos heb je namelijk het voordeel dat de ruimte al wat donkerder is. Dat maakt het dus ook een stuk spannender. Daarnaast is het ook leuk om de spelers te stimuleren leger- of camouflage kleding en petjes te dragen. En om een speler in een leeuwen- of berenpak rond te laten lopen. De andere spelers moeten hem of haar dan vangen. Een bepaald thema is dus ook heel leuk.

Maar aan wat voor thema’s kun je dan denken bij lasergamen in het bos? Nou dit bijvoorbeeld:

  • Dinosaurussen

  • Jungle

  • Roodkapje en de boze wolf

  • Lion King

Dit zijn enkele voorbeelden, maar er zijn natuurlijk nog veel meer thema’s voor een outdoor lasergame. Denk aan een ‘Hawaii’ thema bij lasergamen op het strand, piratenfeest op een boot en eventueel afsluiten met een pool party. Lasergamen in het bos of ergens anders buiten heeft het voordeel dat je het gevoel van rust en welzijn krijgt van de natuur, dus minder stress hebt, dat het niet zo benauwd wordt en dat de omgeving veel realistischer is. Dit laatste wil zeggen: je hoeft weinig decoratie en bunkers neer te zetten in vergelijking met een indoor lasergame feestje.

De gaafste outdoor lasergame spelvormen

Lasergamen buiten is bijvoorbeeld ook echt geweldig als je kinderen tegen volwassenen laat spelen. Denk aan een familiedag of schooluitje. De kinderen met z’n allen tegen de volwassenen, waarbij de volwassenen extra levens hebben. Zo raken ze niet helemaal uitgeput. Het is hilarisch en jij als volwassene kunt erop rekenen dat je niet wint. Maar dat maakt het juist zo leuk voor de kids. Bij outdoor lasergamen is het belangrijk dat de locatie bij de spelvorm past. Daarom hebben wij er drie voor jou op een rijtje gezet.

Lasergame outdoor spel

Verover het gebied
Hierbij worden er 2 tot 3 teams gemaakt, waarbij je in het speelveld targets/vesten plaatst, lint(jes), discolampen en/of rookmachines op een specifiek gebied om af te bakenen. Dit gebied moet zo lang mogelijk in handen komen van het eigen team. Aan het einde van het spel zal de spelleider aangeven wie gewonnen heeft. Het team dat de meeste gebieden of het ene gebied het langst in handen had, heeft gewonnen.

Counter-strike

Er worden bij dit outdoor lasergame spel twee teams gemaakt: de bad en de good guys. De slechteriken krijgen één smartphone waar de app Bomb Kit (Android) of Bomb Timer (iOS) op staat. Deze kun je eenvoudig snel installeren. De telefoon zal tikken zoals een bom. De slechteriken spreken met elkaar een bepaald punt af waar ze deze verstoppen. Dit moeten ze binnen een bepaald tijdstip doen. De good guys zullen deze moeten vinden en uitzetten, maar de slechteriken zullen ook verdedigen. Als een speler de bom vast heeft en geraakt wordt, moet hij deze afgeven aan een medespeler of terugleggen. Als de bom binnen een bepaalde tijd ontmanteld wordt, winnen de good guys. Als dit niet lukt, dan winnen de bad guys.

Bescherm de VIP 
Dit spel is voor het lasergamen buiten ook echt een aanrader. En je kunt het zelf aanpassen naar jouw gekozen thema. Er moet één blinde piloot aangewezen worden (dit kan ook een paashaas, beer, koning, dinosaurus of wat anders zijn). De overige spelers worden ingedeeld in twee teams: de slechteriken en de verdedigers of het reddingsteam. Het reddingsteam zal de piloot zoeken en naar de safe zone brengen. Hierbij mag de piloot alleen bewegen als iemand zijn hand vast heeft. Als je voor verdedigers kiest, zal dit team de koning, beer of wat dan ook moeten beschermen. De slechteriken zullen de piloot uit moeten schakelen. Beide teams mogen elkaar ook uitschakelen, om zo hun doel te behalen.

Lasergamen op eigen locatie?

Lasergamen buiten kan heel goed op eigen locatie. Denk aan een weiland, eigen terrein, tuin, park of een dichtstbijzijnde bos of strand. Daarnaast kun je lasergamen met de buurt, om nieuwe mensen te leren kennen en in beweging te blijven. Of gezellig tijdens vakantie, zodat je je in ieder geval wel vermaakt. Met de familie, vrienden of het gezin in een prachtige omgeving lasergamen, is zeker niet verkeerd. Soms wil je gewoon even een dagje bij het huisje blijven. Of zie je een mooi natuurgebied waar je lasergamen, zodat je tegelijkertijd kan genieten van de omgeving en rust.