Achtergrond lasergame huren

Lasergamen op eigen locatie

Lasergamen op eigen locatie is echt een perfecte uitkomst wanneer je voordelig wil lasergame volgens je eigen voorwaarden. Bepaal zelf de locatie, de regels en het speelveld. Met onze laserguns kun je van iedere locatie jouw lasergame locatie maken. Binnen of buiten, bij daglicht of in het donker, maakt allemaal niet uit. Stel zelf je set samen voor een onvergetelijk potje lasergamen, dan sturen wij de set voordelig op via PostNL. Benieuwd naar wat we hebben? Stel dan direct je set samen!

Laserguns voor op eigen locatie:

lasergame pistolen met vesten

Lasergame pistolen

Kleine laserpistolen, ook voor de allerkleinsten

4,50 euro per stuk
Lasergame geweren met vesten

Lasergame geweren

Lasergame geweren voor alle leeftijden

6 euro per stuk

Plezier en opwinding tijdens het laserfeestje

Lasergame op eigen locatie biedt heel veel rust, vrijheid, plezier en opwinding. Zo heb je alle tijd en vrijheid om alles te organiseren, want je hebt nou eenmaal ook alles in eigen handen. Wel is het handig als je zelf wat discipline hebt en/of mensen vraagt om te helpen als je flink uit wil pakken met jouw laserfeestje. Lasergamen op eigen locatie biedt nog meer voordelen, we hebben deze even voor jou opgesomd. Dat zorgt voor wat meer overzicht.

 • Er wordt gespeeld in een comfortabele omgeving, waardoor er sneller een emotionele band tussen de spelers kan ontstaan.

 • Je kunt zowel binnen als buiten lasergamen, net wat je wilt. Als je buiten wilt lasergamen, kun je altijd voor de zekerheid een binnenlocatie achter de hand houden.

 • Eenvoudig last minute regelen en op tijd binnen, zodat je het lasergamen goed voor kunt bereiden en testen.

 • Je betaalt geen borg en hebt altijd mooi-weer-garantie. Dat betekent dat je tot 48 uur voor de gereserveerde dag kosteloos kunt annuleren.

 • Je kunt jouw eigen spelregels en spelvormen bepalen. Of je nu individueel, in teams, met punten of zonder punten speelt. De keuze is aan jou.

 • Je bepaalt zelf de locatie en dus ook de reistijd voor zowel jezelf als de spelers. Als een speler te laat komt of ineens afzegt kun je hier rekening mee houden. Op een gehuurde locatie is dat altijd even wat lastiger en moet je dat ook vaak tijdig doorgeven of betaal je alsnog voor die persoon.

 • Je bepaalt zelf hoelang je de lasergame set huurt. Ga je lasergame huren voor een zaterdag, dan krijg je de zondag er kosteloos bij. Zo kun je dus extra lang genieten.

Verder heb je bij een laserfeestje thuis alles bij de hand, dus kun je ook bijna geen spullen vergeten naar de locatie mee te nemen. Dit is ook ideaal als je meerdere kinderen hebt die je niet alleen thuis kunt laten. Daarnaast kun je volop genieten van de flexibiliteit bij lasergame op eigen locatie. Jij bepaalt het budget en kunt optimaal kosten besparen. Tevens kun je de kosten met elkaar delen, bepaal je zelf de speelduur, pauzes en ga zo maar door. Ideaal dus.

Praktische tips voor lasergamen op eigen locatie

Nu we de voordelen hebben gehad, willen we graag wat toffe tips met jou delen. Zo kun je bij een lasergame set hele gave extra’s huren, wist je dat al? Denk aan teamlintjes, targets, vesten, camouflagenetten, bunkers, discolampen en rookmachines. Nu klinken discolampen misschien wel wat raar, maar deze zorgen voor veel meer sfeer en voegen extra spanning toe in het donker. Uiteraard geven de laserguns ook licht, maar niet voldoende voor in een donkere ruimte of ‘s avonds. Targets kun je in het speelveld plaatsen, die de spelers moeten veroveren (van elkaar). Met de targets kun je diverse spelvormen spelen. Ze voegen meer uitdaging aan het lasergamen op eigen locatie toe. Wanneer de target 5 keer geraakt is, is hij veroverd.

Ook vesten zorgen voor extra uitdaging. Je kunt deze als targets gebruiken of om de spelers aan te laten doen. De spelers zullen het vest met hun lasergun moeten verbinden en moeten vervolgens elkaar op het vest (rug of buik) raken in plaats van de lasergun. Verder kun je de spanning en motivatie van de spelers verhogen door schmink, legerkleding en -petjes te regelen, een themafeestje te organiseren, barbeque, frietkraam, ijskraam, voldoende water, foto- en/of videograaf te regelen. Door foto’s wordt de hele dag vastgelegd en kan iedereen terugkijken, als mooie herinnering. Verder is het handig om een locatie met genoeg bewegingsruimte, spelleider te regelen en alles goed voor te bereiden, inclusief het lezen van de spelregels en instructies. Zo zal alles ook soepel verlopen.

Ben je bang dat je dag saai wordt, huur je meerdere dagen of ben je met een grote groep? Overweeg dan eens om een lasergame op eigen locatie te combineren met:

 • Archery tag

 • Paintball

 • Apenkooien

 • Silent disco

 • Karaoke

Ook kun je met diverse spelvormen afwisselen, die in de handleiding te zien zijn (deze wordt meegeleverd.) Denk aan:

 • Last Man Standing

 • Capture the Target

 • Free for All

 • Team Deathmatch

 • Infected (Zombie spel)

Ideeën voor een geschikte lasergame locatie

Het is handig om te weten wat een geschikte lasergame locatie is. Laten we beginnen met de binnenlocaties. Zo kun je denken aan een:
- School
- Kantoor
- Gymzaal
- Bedrijfshal
- Grote schuur
- Thuis
- Verlaten pand
- Oud fort
- Historische kerk
- Boot of schip (in het ruim)
- Supermarkt
- Overdekt winkelcentrum


Voor een locatie buiten kun je denken aan een :
- Doolhof
- Strand
- Bos
- Weiland
- Schoolplein
- Bedrijfsterrein
- Parkeerplaats
- Park
- Voetbalveld
- Vakantiepark
- Stad

Er zijn al veel tevreden klanten die optimaal hebben genoten van lasergamen op eigen locatie. Wil je nog meer inspiratie voor jouw locatie? Bekijk dan eens onze locatiepagina’s, waaronder Overijssel, Gelderland, Friesland, Zeeland, Noord-Holland en Zuid-Holland.