Achtergrond lasergame huren

Lasergame kinderfeestje huren

Een lasergame kinderfeestje is natuurlijk een fantastisch idee. Met onze set kun je op vrijwel iedere locatie spelen en de sets zijn geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar oud. We leveren ze voor €13,- bij een PostNL-punt bij jou in de buurt. Zo heb je alles geregeld voor een paar tientjes. Zelf zien wat jij kwijt bent voor een lasergame kinderfeestje huren? Stel je set samen en ontdek onze scherpe prijzen!

Lasergame kinderfeestje in bos

Lasergame sets voor kinderfeestjes:

lasergame pistolen met vesten

Lasergame pistolen

Kleine laserpistolen, ook voor de allerkleinsten

4,50 euro per stuk
Lasergame geweren met vesten

Lasergame geweren

Lasergame geweren voor alle leeftijden

6 euro per stuk

Lasergame samenwerken kinderen

De mogelijkheden voor een lasergame kinderfeestje

Wij verhuren verschillende type wapens en je kan ook verschillende extra’s bij ons huren. Laten we beginnen met de twee soorten wapens. Wij hebben lasergame geweren en pistolen. De lasergame geweren zijn iets groter en zijn voor de wat oudere kinderen. De lasergame pistolen zijn perfect voor kinderfeestjes onder de 8 jaar oud. Jij moet natuurlijk een keuze maken wat het beste is voor jouw lasergame kinderfeestje.

Om het leukste kinderfeestje te organiseren moet je niet denken dat je klaar bent wanneer je de wapens hebt gehuurd. Bij het geven van een lasergame kinderfeestje komt er zoveel meer kijken. Het is lastiger dan je denkt. Wat misschien wel even belangrijk is als de wapens, is een geweldige locatie. Lasergamen kan je binnen en buiten spelen. Wij raden altijd aan wanneer dit kan, om binnen te lasergamen. Zo komen de wapens meer in hun kracht. Door de zon kan het namelijk voorkomen dat de wapens minder ver schieten, omdat de zon hetzelfde licht produceert.

Kenmerken van onze laserguns

Lasergame geweren met vesten
Lasergame geweer

4 levensbalken (iedere levensbalk heeft 3 levens)

Toffe soundeffecten

Gave lichteffecten

4 verschillende munitiesoorten

4 teamkleuren

Anti-cheat functie

lasergame pistolen met vesten
lasergame pistool

3 levensbalken (iedere levensbalk heeft 3 levens)

Toffe soundeffecten

Gave lichteffecten

4 verschillende munitiesoorten

4 teamkleuren

Anti-cheat functie

5 ideeën voor lasergamen met kinderen

Onze laserguns beschikken over een anti-cheat functie, waardoor kinderen niet zomaar van team kunnen wisselen als ze geraakt zijn of elkaars levens kunnen bijvullen. Maar een spelleider is wel van belang voor het uitleggen van het spel, aftellen, bijhouden van de punten en bijladen van de levens. Lasergamen met kinderen vraagt immers toezicht, maar kinderen zijn ook eenvoudig te motiveren. Hiervoor geven wij jou 5 leuke ideeën, dus lees snel verder.
Lasergamen voor kinderen met prijzen
  1. 1. Organiseer een lasergame kinderfeest met een bepaald thema. Pas hierop de decoratie, uitnodigingen, eventueel eten en drinken, certificaten en prijzen aan. Ook kun je hierbij eventueel bepaalde spelvormen kiezen, die erop aansluiten.
  2. 2. Lasergame voor kinderen kun je perfect combineren met andere activiteiten, zoals apenkooien, archery tag, paintball, knutselactiviteiten, een speurtocht, vossenjacht of andere spelletjes. En wat dacht je van het afsluiten van de dag met een karaoke of silent disco party met fotobooth?
  3. 3. Regel ook heerlijke snacks en drankjes. De spelers zullen na zo’n inspannende activiteit wel dorst en honger krijgen. Dus zul je genoeg water, frisdrank, eventueel alcohol (bier, wijn of cocktails), versierde cupcakes en/of een taart moeten regelen. Nog leuker: huur een barbecue, friet- en/of ijskraam voor een onvergetelijke herinnering.
    4. Kinderen houden van beloningen. Zo kun je positieve woorden als spelleider roepen tijdens het supporten, maar je kunt ook voor elke speler een hoed, masker, schmink, glowstick of wat anders regelen. En wat dacht je van een goodiebag met kleine cadeautjes of traktaties op een lasergame kinderfeest om mee te nemen naar huis? 
    5. Kinderen hebben best een korte concentratieboog. Om deze hoog te houden tijdens lasergamen op een kinderfeest, kun je het beste toffe prijzen regelen als een team wint. Denk aan een zak snoep, een beker of een diploma. De spelregels kun je ook allemaal zelf bepalen, want niemand gaat jou vertellen wat wel of niet goed is.
Daarnaast nog wat algemene ideeën. Je kunt immers het beste korte rondes van maximaal een kwartier aanhouden. Lasergamen kan toch wel voor kinderen energieslopend zijn, ondanks de hoge adrenaline. Ook kun je teams afwisselen door elke 3 potjes de teams door elkaar te gooien en het uitdagender maken met targets en vesten. Op deze manier blijft het vernieuwend en zullen de spelers minder snel uitgespeeld zijn dan dat je alleen maar hetzelfde speelt. Daarnaast kun je altijd nog extra’s huren. Bij een binnenlocatie of wanneer het donker is, zijn de rookmachines en lasers echt geen slecht idee. Door de rook kunnen de kinderen de lasers zien. Dit gaan ze gegarandeerd geweldig vinden.

Lasergame extra’s huren

Wij hebben het al kort hierboven beschreven, maar toch is het belangrijk dat jij de goede wapens kiest. De lasergame geweren zijn bijvoorbeeld veel groter en zwaarder dan de pistolen. Wanneer je dus echt met kleine kinderen gaat lasergamen, raden we aan de pistolen te huren. Het kan zijn dat de geweren te zwaar of te groot zijn voor de spelers. Dit kan het lasergame kinderfeestje echt verpesten en dat wil je natuurlijk niet. De pistolen zijn veel behendiger, omdat ze lichter en kleiner zijn. Perfect voor kleine kinderen.

Vesten & targets

Er zijn ook vesten en targets die je bij ons bij kunt huren. De vesten zorgen ervoor dat je je niet meer op het pistool of geweer moet richten, maar op de target die om het lichaam zit van de speler. Dit kan het lasergamen met kinderen nog leuker maken, omdat je het nog slimmer moet spelen. De targets kan je op jouw lasergamen kinderfeestje gebruiken om verschillende speltypes te spelen of om de kinderen te laten oefenen met richten. De targets geven gewoon veel meer opties aan het lasergamen. Zo kan je veel meer verschillende speltypes spelen met de targets erbij.